Soul studio logo shop page
Andlig och medial vägledning/själslig rådgivning.

Här finns möjligheten att ta emot budskap helt ofiltrerat från dina guider och andevärlden. Du kan också innan förbereda en fråga om du vill ha en riktning på vägledningen. Kanske behöver du hjälp att få nya perspektiv, eller släppa taget om gamla mönster? En vänlig knuff i rätt riktning. Jag lyssnar in och öppnar upp för högre kommunikation. Jag förmedlar i bilder, ord och vad jag känner av fysiskt i kroppen. Guidningen som kommer igenom är för ditt välmående och utveckling. Jag har full tillit till att det som förmedlas är det du behöver just nu för att komma vidare. Även om vi inte alltid kan förstå det i stunden, så planteras ett frö. Varje session är lika unik som var och en av oss och samtalet är alltid sprunget ur kärlek för ditt högsta bästa på din livsväg.

Du får gärna anteckna under sessionens gång om du vill. Ingen inspelning kommer att göras på samtalet. Vi startar med ett kort samtal, om du har någon fråga och slutet av sessionen samtalar vi om vad som kommit igenom och om du har funderingar.

Har du efter den Andliga vägledningen behov av stöttning med ytterligare samtal för att applicera budskapet i din vardag? Eller känner du att du behöver någon att prata med? Jag erbjuder vanliga Intuitiva Coachningsamtal på 60 min. Där får du verktyg, stöttning och hjälp med att komma vidare. 

Varmt välkommen att maila in din bokning och önskad tidpunkt,

Kram Susanna

Andlig vägledning och Intuitiv Coachning sker via telefon. Du som klient ringer upp mig på bokad tid.
energyangel

Klientupplevelser: 

Magiskt. Detta var den finaste vägledning jag fått. Allt Susanna sa var klockrent och stämde otroligt bra in hos mig. De bilder hon fick upp var så tydliga och jag fick en otroligt härlig och bra känsla. Proffsigt, lugnt och pedagogiskt utfört. Kände mig i trygga händer. Kan varmt rekommendera Susannas vägledning.

Susannas vägledning var detaljerad och träffsäker och jag kände igen mig och förstod meningen bakom de budskap hon förmedlade. Hon har ett mjukt och inkännande sätt som förmedlar en känsla av trygghet. Hon talar lugnt och långsamt vilket gör att det hon säger hinner sjunka in under vägledningens gång. Jag rekommenderar verkligen Susanna.

Susanna var mjuk och fin, konkret och tydlig. I princip allt resonerade med mig och det blir ännu mer tydligtefter en tid. Hon ingav förtroende och bekräftade saker jag fått till mig från andra håll. Mycket trovärdig och behaglig upplevelse och jag kände mig trygg. Rekommenderar varmt.

Vägledningen av Susanna var spot on och jag kunde ta emot allt hon sa då hon ingav ett stort lugn och förtroende. Hon lämnade inga frågetecken eller förväntningar vilket för mig var helt rätt. Jag fick exakt det jag behövde! Hon gav mig sådantsom gör att jag kan komma vidare i mitt liv och också bekräftelse. Jag kan varmt rekommendera Susanna till de som är nyfikna eller behöver få hjälp i rätt riktning till att nå sitt bästa jag.

Klockrent, allt stämde otroligt bra. Fick fina tips för att må bättre. Susanna känns lugn och trygg i vägledningen och jag rekommenderar henne verkligen.

Scroll to Top