Soul studio logo shop page

KLIENTUPPLEVELSER

Magiskt. Detta var den finaste vägledning jag fått. Allt Susanna sa var klockrent och stämde otroligt bra in hos mig. De bilder hon fick upp var så tydliga och jag fick en otroligt härlig och bra känsla. Proffsigt, lugnt och pedagogiskt utfört. Kände mig i trygga händer. Kan varmt rekommendera Susannas vägledning.

Susannas vägledning var detaljerad och träffsäker och jag kände igen mig och förstod meningen bakom de budskap hon förmedlade. Hon har ett mjukt och inkännande sätt som förmedlar en känsla av trygghet. Hon talar lugnt och långsamt vilket gör att det hon säger hinner sjunka in under vägledningens gång. Jag rekommenderar verkligen Susanna.

Susanna var mjuk och fin, konkret och tydlig. I princip allt resonerade med mig och det blir ännu mer tydligtefter en tid. Hon ingav förtroende och bekräftade saker jag fått till mig från andra håll. Mycket trovärdig och behaglig upplevelse och jag kände mig trygg. Rekommenderar varmt.

Vägledningen av Susanna var spot on och jag kunde ta emot allt hon sa då hon ingav ett stort lugn och förtroende. Hon lämnade inga frågetecken eller förväntningar vilket för mig var helt rätt. Jag fick exakt det jag behövde! Hon gav mig sådantsom gör att jag kan komma vidare i mitt liv och också bekräftelse. Jag kan varmt rekommendera Susanna till de som är nyfikna eller behöver få hjälp i rätt riktning till att nå sitt bästa jag.

Klockrent, allt stämde otroligt bra. Fick fina tips för att må bättre. Susanna känns lugn och trygg i vägledningen och jag rekommenderar henne verkligen.

Rulla till toppen