Soul studio logo shop page

 FÖRELÄSNINGAR och EVENT

Välkommen till en spännande och händelserik värld av events, kurser och föreläsningar! Jag vill tillsammans med gästföreläsare erbjuda en inspirerande upplevelse för dig som vill ha en meningsfull och lärorik helg eller kväll. Låt oss tillsammans utforska en mängd olika ämnen som expanderar vår medvetenhet. Jag är dedikerad till att ge dig som deltagare en oförglömlig upplevelse, och för att göra detta, väljer jag de mest kunniga och respekterade kursledarna inom sina respektive områden.

Så kom med på inspirerande events, kurser och föreläsningar och skapa utrymme för din expansion!

Föreläsning -FJÄRRSKÅDNING- med Roger Gotthardsson!

OBS! FULLBOKAD! Fler datum kommer framöver;)

Lördag 18 maj kl. 13:00-16:00. 

I denna föreläsning fördjupar sig Roger i just fjärrskådning.

Fjärrskådning är en mental förmåga att inhämta information från platser man inte befinner sig fysiskt på. I denna föreläsning får du reda på exakt hur detta går till. Du kommer att få en djup förståelse i hur fjärrskådning fungerar och se många praktiska exempel. Roger har utbildats av den första fjärrskådaren i CIA’s hemliga program som pågick under 20 år i USA.

Föreläsningen kommer även att förklara Miranon Media’s medvetandemodell som ligger till grund för forskningen och tusentals lyckade fjärrskådningar.
 
Du kommer även att få lära dig om Additiv meditation, en meditationsteknik, som gör det möjligt att ta sig extremt djupt i medvetandet. Med en kombination av tusenårig kunskap och modern teknik kan man uppnå mentala tillstånd som helt klart bryter mot vad vi tror är begränsningar i verkligheten. Vi kommer att göra en meditation och ha tid för frågor och diskussion.
 
I Roger Gotthardssons bok ”Utanför Verkligheten” berättar han om ett helt nytt sätt att förstå medvetandet, ett sätt som även förklarar det som vi kallat övernaturligt eller paranormalt. Boken finns att köpa på plats för 200 kr.
 

Du måste inte ha någon egen erfarenhet av fjärrskådning, kom med ett öppet sinne och massor med frågor!

  • Föredrag: 90 minuter
  • Paus: 20 minuter (bensträckare)
  • Meditation ca: 30 minuter (en vägledd meditation)
  • Frågor och svar: 40 minuter 

Anmälan gör du via länken här till bokningssiten Spirri.com 

Kostnad: 400 kr och begränsat till endast 24 platser.

Vart: The Soul Studio. Röda huset (invid Tollare Folkhögskola) Åhlbergs väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo

Varmt välkomna till en expanderande föreläsning!

Rulla till toppen