Soul studio logo shop page

 FÖRELÄSNINGAR och EVENT

Välkommen till en spännande och händelserik värld av events, kurser och föreläsningar! Jag vill tillsammans med gästföreläsare erbjuda en inspirerande upplevelse för dig som vill ha en meningsfull och lärorik helg eller kväll. Låt oss tillsammans utforska en mängd olika ämnen som expanderar vår medvetenhet. Jag är dedikerad till att ge dig som deltagare en oförglömlig upplevelse, och för att göra detta, väljer jag de mest kunniga och respekterade kursledarna inom sina respektive områden.

Så kom med på inspirerande events, kurser och föreläsningar och skapa utrymme för din expansion!
Kommande events visas nedan i datumordning och anmälan till samtliga görs till mig på susanna@thesoulstudio.se

Workshop/Kurshelg med  Lilian Carlsson

24-25 februari 2024 (lörd-sönd 10:00-18:00)

Lilian är utbildad Läkare och Specialist inom allmänmedicin sedan 1997 och hon driver sen många år tillbaka sin egen läkarpraktik i Skåne. Men Lilian är även filosof, och det är precis därför som hon kommer hit till The Soul Studio. Som filosof har hon enormt mycket att lära ut och dela med sig av, och det är det du kommer få ta del av under denna workshophelg.

Som Filosof innehar hon kunskap om Healing, Energiskydd, Medialitet, Expandera det inre seendet, Symboler, Slagruta, De fyra elementen, Tsaheylo, Multidimensionella liv, Utomjordisk aktivitet, Astralresor och Planetariskt energiarbete mm. Hon är suverän inom sitt område för energimedicin och energiarbete!

Är du redo att fördjupa dig inom dessa ämnen och expandera din vetskap? Under den här helgen kommer du få verktyg för din uppkoppling och ditt egna energiarbete och medvetenhet. Ett fantastiskt tillfälle att få svar på alla frågor du har. Lilian är sällan uppåt landet så missa inte detta tillfälle, max 10 deltagare!

Helgen innehåller bla:

  • Medialitet/Tredje Ögat -öka ditt inre seende
  • Energimedvetenhet och skydd
  • Astralresor, Lucida drömmar
  • Tsaheylo -att koppla upp dig på naturen, djuren och människor
  • Läka känslokroppen -där de flesta sjukdomar ligger

När: 24-25 februari 2024 (10:00-18:00)

Var: The Soul Studio. Röda huset, Åhlbergs väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo

Investering: 2500 kr (Fika och dryck ingår under helgen, lunch står du för själv) Betalning sker med Swish till 123 016 48 48 (The Soul Studio AB) eller faktureras. OBS, vid fakturering tillkommer moms.

Anmäl dig gärna här via www.spirri.com  eller maila: susanna@thesoulstudio.se

Varmt välkommen till en oerhört spännande och lärorik helg!;)

FULLBOKAT!

Föreläsning -Resor i Medvetandet med Roger Gotthardsson!

Söndag 21 januari kl. 13:00-16:00 FULLBOKAT

Söndag 11 februari kl. 13:00-16:00 FULLBOKAT

Missa inte detta tillfälle när Roger (Miranon Media) kommer till The Soul Studio och håller föreläsning. Kanske har du redan hört honom i poddar? Senast har han bla medverkat i 2 avsnitt av Agneta Sjödins podd Så in i Själen. Han gästar även hos Mediumpodden, Uppvaket, Andliga klubben och Oscar & Fredrik.

Följ honom gärna på Instagram:

https://www.instagram.com/se.miranon/

Roger Gotthardsson är IT-säkerhetsexpert och Remote Viewer/Fjärrskådare. Han har skrivit en fantastisk bok om vårt medvetande och fjärrskådning. Boken Utanför Verkligheten öppnar upp ditt sinne för en helt ny värld och verklighet och beskriver hur du reser i medvetandet.

I denna föreläsning berättar Roger Gotthardsson om sina resor och erfarenheter. Han berättar om hur medvetandet och vår verklighet hänger ihop men också om möten från andra sidan. Du kommer att i detalj få reda på hur du planerar och utför dina resor med hjälp av extrem meditation och en välfylld mental verktygslåda. Han kommer även att prata om hur fjärrskådning kan användas som verktyg. Du får tillfälle att fråga om precis vad som helst, exempelvis om Akashi arkivet, om hela reinkarnationsprocessen, eller om dina Guider.

Du måste inte ha någon egen erfarenhet av medvetanderesor, men kom med ett öppet sinne och massor med frågor.

  • Föredrag: 90 minuter
  • Paus: 20 minuter (bensträckare)
  • Meditation ca: 10 minuter (en kort meditation att ha som verktyg)
  • Frågor och svar: 60 minuter 

Kostnad 299 kr. Anmälan gör du via mail till susanna@thesoulstudio.se. Efter bekräftelse om plats sker betalning med Swish till 123 016 48 48 (The Soul Studio AB) och kvitto skickas via sms. OBS, endast 20 platser!

Vart: The Soul Studio. Röda huset, Åhlbergs väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo

Boken finns givetvis att köpa på plats och kostar 200 kr.

Varmt välkomna till en expanderande föreläsning! /Susanna & Roger

Rulla till toppen