Soul studio logo shop page

HEALING PÅ DISTANS

Varmt välkommen att boka healing på distans.

Du kan befinna dig där du är. Jag är hos mig och du är hemma hos dig eller någon annanstans. Oavsett vart du är när du tar emot healingen är det viktigaste att du kan vara i lugn och ro och stillhet. Effekten av en distansbehandling är lika som vid en vanlig behandling och du väljer själv om du vill sitta eller ligga ner, så länge du kan koppla av fullt ut.

Under healingen sker kontakten helt via energi och intention. Du behöver ingen tidigare vana eller erfarenhet. En öppenhet, fokus och viljan att göra ett inre arbete behövs. Många känner av hur energierna jobbar under en healingsession, kanske värme, pirrningar, tryck, känslan av kolsyra i kroppen och även ibland kyla kan uppfattas. Allt beroende på vad som jobbas med i dig. Du behöver inte nödvändigtvis känna något fysiskt och det är ok om du somnar också, då behöver du det. Healingen har lika stark effekt oavsett.

Förbered dig gärna några minuter innan sessionen genom att gå in i meditativt och mottagande tillstånd. Jag sätter mig ca 10 min innan sessionen börjar och ger rådet att du startar din nedvarvning och fokus då också om du har möjlighet. Stilla dig helt där du sitter eller ligger. Ta några djupa andetag, sätt intentionen att ta emot det rena ljuset och det som är menat för dig just nu i din själsliga utveckling.

Stunden under distanshealingen är din möjlighet för fokuserat eget själsarbete och din utveckling.  

Efter sessionen får du gärna ligga eller sitta kvar så länge som du känner. Somnar du under sessionen är det för att du har behov av det, du vaknar när jag kontaktar dig. 

Tänk på att alltid tacka efteråt för det du har fått ta emot. Healingen strömmar på i några dagar så behåll gärna din inre närvaro och reflektion. Hjälp din kropp efteråt med att dricka mycket vatten.  Healingen jobbar på cellnivå och när ditt system ska rensas hjälper vattnet kroppen att renas.

Oavsett om du bokar enskilda sessioner eller ett distanspaket/healingkur så är du är alltid varmt välkommen med frågor angående energiarbetet, din process eller om du vill dela med dig av det du upplevt under sessionen. 

Är du intresserad av en fysisk healingbehandling? Läs mer under Reiki Healing i huvudmenyn.

Varmt välkommen!

Med kärlek, Susanna.

PAKET FÖR FÖRDJUPAD HEALINGKUR PÅ DISTANS: 

Ett paket med 4 st sessioner totalt. Vi jobbar under 4 veckor så 1 st distanshealing i veckan. Paketpris 1750 kr (rabatt 450 kr)

Första, andra och tredje healingen/veckan så kör vi: 30 min med start/stopp av sms från mig, jag antecknar alltid efteråt vad som jobbats med mm. (OBS, inför allra första sessionen har vi ett samtal innan vi startar igång).

Fjärde healingen/veckan: 45 min (30+15) med start-sms från mig. Jag ringer sen upp efter healingen och vi samtalar 15 min. Vi går igenom alla sessioner och anteckningar av energiarbete, vägledning och utveckling.

Vid bokning av detta distanspaket så sätter vi direkt fyra tidpunkter för sessionerna tillsammans.

Rulla till toppen