Soul studio logo shop page

GRUPPHEALING PÅ DISTANS

Varmt välkommen på grupphealing! Varje tisdag kl 19:00- 19:30 håller jag en grupphealingsession.

Grupphealingen är en distansbehandling. Alla som deltar befinner sig där de är. Jag är hos mig och du är hemma hos dig eller någon annanstans. Oavsett vart du befinner dig när du tar emot healingen är det viktigaste att du kan vara i lugn och ro och stillhet. Effekten av en distansbehandling är lika som vid en vanlig behandling och du väljer själv om du vill sitta eller ligga ner, så länge du kan koppla av fullt ut.

Under grupphealingen arbetar jag med alla i gruppen under den utsatta tiden för sessionen, men vi har alltså ingen fysisk kontakt med varandra via telefon, zoom eller något annat sätt. Arbetet och kontakten sker helt via energi och intention. Alla är välkomna att vara med, oavsett tidigare vana eller erfarenhet. En öppenhet, fokus och viljan att göra ett inre arbete behövs. Många känner av hur energierna jobbar när vi arbetar under healingsessionen, men absolut inte alla och det är som det ska. Du behöver inte nödvändigtvis känna något fysiskt. Healingen har lika stark effekt oavsett.

Förbered dig gärna några minuter innan sessionen genom att gå in i meditativt och mottagande tillstånd. Jag sätter mig ca 10 min innan sessionen börjar och ger rådet att du startar din nedvarvning och fokus då också om du har möjlighet. Stilla dig helt där du sitter eller ligger. Ta några djupa andetag, sätt intentionen att ta emot det rena ljuset och det som är menat för dig just nu i din själsliga utveckling.

Stunden under distanshealingen är din möjlighet för fokuserat eget själsarbete. Att varannan vecka göra ett fokuserat ljusarbete för din själsliga utveckling. Om du tagit enskilda sessioner med mig (Healing eller Själslig Vägledning) och där fått guidning i vad du kan fokusera på i ditt inre arbete är det bra tillfälle att sätta intentionen på dem här. Allt för att ta vara på grupphealingens höga rena ljus och kraft och då vara i din själsnärvaro och egna expanderande arbete. Även kollektivt gör vi ett fint gemensamt ljusarbete under grupphealingen.

Efter sessionen får du gärna ligga eller sitta kvar så länge som du känner. Somnar du under sessionen är det för att du har behov av det, du vaknar när det jobbat klart. Oavsett så påverkar det inte healingarbetet.

Tänk på att alltid tacka efteråt för det du har fått ta emot. Healingen strömmar på i några dagar så behåll gärna din inre närvaro och reflektion. Hjälp din kropp efteråt med att dricka mycket vatten.  Healingen jobbar på cellnivå och när ditt system ska rensas hjälper vattnet kroppen att renas.

Du är alltid varmt välkommen att höra av dig efter grupphealingen med frågor angående energiarbetet, din process eller om du vill dela med dig av det du upplevt under sessionen. Skriv via DM (direktmeddelande) på Instagram eller via sms 0704-89 48 98. Följ mig gärna på Instagram (susanna_thesoulstudio) för att bli påmind om att anmäla dig. Anmälan inför varje Grupphealing sker via Swish med 70 kr till 123 016 48 48, The Soul Studio AB. Jag får då ditt för -och efternamn och du är med i gruppen. Du får alltid bekräftelse på DM via instagram eller via sms innan healingen. Anmälan behöver senast vara inne 18:45 samma kväll. 

Varmt välkommen!

Med kärlek, Susanna.

Rulla till toppen