Soul studio logo shop page

Här kan du läsa om mina olika kurser i Reikihealing samt Chakrakurs och personlig utveckling. Skrolla ner för att kolla kommande datum under respektive kurs. Givetvis går det fint att maila mig om du har några frågor. 

Vänligen Susanna

USUI/HOLY FIRE III REIKI

Är du nyfiken på healing och Reiki? Usui/Holy Fire III Reiki är för dig som dels vill lära dig om den traditionella Reikin och även fördjupa dig i din egen utveckling genom visualiserande och guidade meditationer.

Grundkursen i Reiki är en utbildning som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing. För dig som vill utöka din kunskap och förmåga att utvecklas själsligt, må bättre fysiskt och kunna hjälpa andra med samma sak. Grundkursen kan du enkelt ta för din personliga utvecklings skull och att hjälpa nära och kära. Du behöver inte ta emot klienter eller "jobba" med det utan istället använda det i din vardag. 

Reiki är enkelt att lära och använda, den bidrar även till att öppna upp för din egna utveckling. I Reiki, grad 1 lär du dig grunden och den fysiska behandlingsformen, dvs placeringar och positioner för att aktivera energiflöde. Kursen varvar teori, praktik och vägledda meditationer.

Reiki har två delar:

 • Tekniken: Du lär dig olika handpositioner, både för att kunna ge dig själ och nära och kära. Även tekniker för energibalansering och rening. Samt att du i grundkursen, grad 1 blir invigd i den första symbolen inom Reiki. 
 • Personlig utveckling: Visualiseringar och guidade meditationer leder dig in i din djupaste kärna, en möjlighet att öppna upp ditt hjärta, din känslighet och möta dig själv på ett nytt sätt och skapa nya perspektiv.


En del av kursens innehåll:

 • Reikins historia, filosofi och etik.
 • Gassho meditation.
 • Gokkai, Reikins fem principer.
 • Grunder i helande beröring.
 • Boysen, kroppsscanning.
 • Vägledda meditationer och övningar.
 • Handpositioner för behandlingar.
 • Reiji-Ho, intuitiv behandling.
 • Kenyoko, torrbad.
 • Hur du ger Reiki till dig själv, andra, djur, växter, mat etc.
 • Sittreiki, Gruppreiki.
 • Chakrabalansering och auran.
 • Tillgång till den första symbolen.
 • Initiering och placering för Usui/Holy Fire lll Reiki, första graden.
 • Kurslitteratur samt Diplom. 

KURSDATUM REIKI:

REIKI 1, Grundkursen

När: 9-10 december 2023 (kl 10:00-17:00.) Välkommen, det finns platser kvar!

Plats:  Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda Stugan vid Tollare Folkhögskola).

Pris: 3000 kr

Är du nyfiken får du gärna höra av dig med frågor. Bokning av plats, intresseanmälan och frågor görs till mig på susanna@thesoulstudio.se. Efter anmälan får du mail med vidare information. 

Allt material i kursen ingår. Även ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura (minst 2 deltagare anmälda, annars flyttas kursen fram). Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen! 

Susanna:)

 
REIKI 2, FÖRDJUPNING/DISTANS

När: 13-14 januari 2024 (kl 10:00-17:00.) Välkommen, det finns platser kvar!

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda Stugan vid Tollare Folkhögskola). 

Pris: 3300 kr

Reiki 2, distansreiki och fördjupning. Du behöver ha gått Reiki 1 för att kunna delta (det behöver inte vara specifikt Holy Fire du har gått, alla Reikigrenar välkomna). Här expanderar du i kunskapen om Reiki och går djupare i din utveckling /upplevelse av läkning och villkorslös kärlek. Du får tillgång till ytterligare 2 nya symboler och guidade meditationer för att känna kraften och vibrationerna i dem. Du lär dig skicka Reiki på distans, både till dig själv, andra och till händelser samt att bla programmera kristaller. De flesta upplever att energierna strömmar starkare o händerna och att intuitionen stärks ytterligare i och med denna fördjupning i Reiki 2.

Allt material i kursen ingår. Även ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura (minst 2 deltagare anmälda, annars flyttas kursen fram). Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen! 

Susanna:)

HOLY FIRE© V REIKI MASTER

När:  Nytt datum kommer för våren 2024. Anmäl gärna ditt intresse.

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda Stugan vid Tollare Folkhögskola).

Pris: 8800 kr

Välkommen till att bli Reiki Master i Holy Fire© V -Världsfred. För att gå Masterkursen behöver du tidigare ha genomfört kurserna Reiki 1 och Reiki 2 (det behöver inte vara specifikt Holy Fire du har gått, alla reikigrenar är välkomna!). Den avancerade Reiki-kursen är för dig som vill gå ännu djupare i din healing och kunskap. Här får du tillgång till ytterligare 2 stycken symboler, även placeringar och tändningar som stärker och höjer ditt flöde av energin.

Efter att du gått Masterkursen kan du ytterligare fördjupa din egna och andras läkning. Du får här även verktyg till att själv lära ut och hålla egna kurser, men det är givetvis helt okej om man väljer att inte undervisa alls. Mastermanualen ingår samt allt annat material och vi går igenom stora delar av manualens text tillsammans under kursdagarna. Det blir också en del djupgående meditationer samt sessioner och övningar på varandra och givande samtal.

Allt ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under lörd-sönd står du för själv. Vill du ha hjälp med närliggande boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura. Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen!

Susanna:)

CHAKRAKURS -personlig utveckling

Välkommen på en inre resa. Här ges du kunskap om ditt energisystem och går djupare i att förstå dig själv, dina mönster, motstånd, drivkrafter och expansionsmöjligheter!

I denna kurs djupdyker vi in i våra 7 största chakran. De kan verkligen visa vägen till vad vi har för utvecklingsmöjligheter! Vi går från roten hela vägen upp till kronan och samtalar, läser, får verktyg, gör affirmationer, specifika yogarörelser, vägledda meditationer och transformerande individuella övningar. Vi ser nyfiket över varje chakra och fyller på med ny energi, kreativitet och kunskap så att du kan leva utifrån din fulla potential. En manual med allt vi jobbar med under helgen får du med dig. Skönt att kunna påminna sig själv och gå tillbaka till häftet hemma efter kursen. Denna kurs är fin att unna sig själv som en inre resa. Den är också bra att gå inför eller emellan Reikikurser för att fördjupa din kunskap om chakrasystemet samt att jobba med din egna utveckling.

Allt ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura. Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen! 

Susanna:)

CHAKRAKURS:

När: 27-28 januari 2024. (kl 10:00-17:00.) Varmt välkommen med din anmälan!

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda Stugan vid Tollare Folkhögskola).

Pris: 3000 kr

Rulla till toppen