Soul studio logo shop page

Här kan du läsa om mina olika kurser i Reikihealing samt Chakrakurs och personlig utveckling. Skrolla ner för att kolla kommande datum under respektive kurs. Givetvis går det fint att maila mig om du har några frågor. 

Vänligen Susanna

USUI/HOLY FIRE III REIKI

Är du nyfiken på healing och Reiki? Usui/Holy Fire III Reiki är för dig som dels vill lära dig om den traditionella Reikin och även fördjupa dig i din egen utveckling genom visualiserande och guidade meditationer.

Grundkursen i Reiki är en utbildning som riktar sig till dig som är nyfiken på energimedicin och healing. För dig som vill utöka din kunskap och förmåga att utvecklas själsligt, må bättre fysiskt och kunna hjälpa andra med samma sak. Grundkursen kan du enkelt ta för din personliga utvecklings skull och att hjälpa nära och kära. Du behöver inte ta emot klienter eller "jobba" med det utan istället använda det i din vardag. 

Reiki är enkelt att lära och använda, den bidrar även till att öppna upp för din egna utveckling. I Reiki, grad 1 lär du dig grunden och den fysiska behandlingsformen, dvs placeringar och positioner för att aktivera energiflöde. Kursen varvar teori, praktik och vägledda meditationer.

Reiki har två delar:

 • Tekniken: Du lär dig olika handpositioner, både för att kunna ge dig själ och nära och kära. Även tekniker för energibalansering och rening. Samt att du i grundkursen, grad 1 blir invigd i den första symbolen inom Reiki. 
 • Personlig utveckling: Visualiseringar och guidade meditationer leder dig in i din djupaste kärna, en möjlighet att öppna upp ditt hjärta, din känslighet och möta dig själv på ett nytt sätt och skapa nya perspektiv.


En del av kursens innehåll:

 • Reikins historia, filosofi och etik.
 • Gassho meditation.
 • Gokkai, Reikins fem principer.
 • Grunder i helande beröring.
 • Boysen, kroppsscanning.
 • Vägledda meditationer och övningar.
 • Handpositioner för behandlingar.
 • Reiji-Ho, intuitiv behandling.
 • Kenyoko, torrbad.
 • Hur du ger Reiki till dig själv, andra, djur, växter, mat etc.
 • Sittreiki, Gruppreiki.
 • Chakrabalansering och auran.
 • Tillgång till den första symbolen.
 • Initiering och placering för Usui/Holy Fire lll Reiki, första graden.
 • Kurslitteratur samt Diplom. 

KURSDATUM REIKI:

REIKI 1, Grundkursen

När: 11-12 maj 2024 (lördag 10:00-19:00, söndag 10:00-16:00) Åhlbergs VägVälkommen med anmälan!

Plats:  Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda huset invid Tollare Folkhögskola).

Pris: 3300 kr

Bekräftelse av din plats gör du via min bokningssite Spirri.com. Efter anmälan där får du mail med vidare information. Har du frågor får du gärna höra av dig till mig på susanna@thesoulstudio.se. 

Allt material i kursen ingår. Även ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura (minst 2 deltagare anmälda, annars flyttas kursen fram). Har du funderingar hör du av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor;)

Med värme, Susanna

 
REIKI 2, FÖRDJUPNING/DISTANS

När: Nya datum för vår 2024 kommer. Anmäl gärna ditt intresse.

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda huset vid Tollare Folkhögskola). 

Pris: 3300 kr

Reiki 2, distansreiki och fördjupning. Du behöver ha gått Reiki 1 för att kunna delta (det behöver inte vara specifikt Holy Fire du har gått, alla Reikigrenar välkomna). Här expanderar du i kunskapen om Reiki och går djupare i din utveckling /upplevelse av läkning och villkorslös kärlek. Du får tillgång till ytterligare 2 nya symboler och guidade meditationer för att känna kraften och vibrationerna i dem. Du lär dig skicka Reiki på distans, både till dig själv, andra och till händelser samt att bla programmera kristaller. De flesta upplever att energierna strömmar starkare o händerna och att intuitionen stärks ytterligare i och med denna fördjupning i Reiki 2.

Allt material i kursen ingår. Även ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura (minst 2 deltagare anmälda, annars flyttas kursen fram). Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen! 

Susanna:)

HOLY FIRE© III Världsfreds REIKI MASTER

När: 11, 12, 13 oktober 2024. Fredag kl. 14.00-20:00, lördag kl. 10:00-19:00, söndag kl. 10:00-17:00. Välkommen med din anmälan.

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda huset vid Tollare Folkhögskola).

Pris: 8800 kr

Välkommen till att bli Reiki Master i Holy Fire© V. På denna kurs får du tillgång till Usuimaster-symbolens energi, och här höjer vi energinivån ytterligare med Holy Fire®-symbolen. Denna energi är mycket värdefull för alla; renande, helande och vägledande. För att gå Masterkursen behöver du tidigare ha genomfört kurserna Reiki 1 och Reiki 2 (det behöver inte vara specifikt Holy Fire© du har gått, alla reikigrenar är välkomna!). Jag ser gärna att du har dokumenterat minst 4-6 månader av  fysiska reikibehandlingar och distanser. Känner du att det var längesedan du gick utbildningen eller använde dig utav reiki så kan det vara bra att fräscha upp dina reikikunskaper innan denna kurs. Du kan genom självstudier och övningsklienter lätt hitta tillbaka till din reikiutövning, du har allt inom dig och behöver bara plocka fram det igen. Initieringarna, meditationerna och de praktiska momenten på kursen har en utrensande effekt och sätter igång inre processer – fysiska och känslomässiga, och det kan även påverka ditt sociala liv. Du kan känna av detta mer eller mindre i några veckor efter kursen och ibland t.om. före kursen, från det att du anmält dig. Den avancerade Reiki-kursen är för dig som vill gå ännu djupare i din healing och kunskap. I Holy Fire© Reiki Master får du tillgång till ytterligare 2 stycken symboler, även placeringar och tändningar som stärker och höjer frekvensen i ditt flöde av energin.

Under 3 dagar kommer fokus här att ligga helt och hållet på din egen utveckling. Holy Fire energin hittar dig precis där du är och du visas på möjligheten att både rensa gamla mönster och skapa nya. För varje initiering/placering kommer du närmare ditt autentiska och högre Jag. Du går aldrig djupare eller får mer än du klarar av. Processerna kan bli både djupa och omvälvande beroende på vart du befinner dig och vart du vill. Det är alltid din fria vilja som råder. Vi varvar teori och praktik och du kommer få gott om tid att landa i en trygg och tillåtande miljö. Det blir också en del vägledda meditationer, sessioner och övningar på varandra samt givande djupgående samtal.

Som Reiki Master kan du sedan skapa kurser och överföra healingförmågan till andra. Det finns även många som går Reikimaster-utbildningen utan att ha för avsikt att undervisa andra då Masterkursen skapar ökade möjligheter för ett helande och utvecklar dig som människa. Många upplever att det är efter nivå tre som man verkligen börjar uppleva en känsla av att healingkraften blir mer fulländad- att cirkeln sluts och ett nytt kapitel börjar. Jag ser dock varje kurs som en trampolin ut i en ny fas, och det gäller även för Masterkursen. 

Efter att du gått masterkursen kan du ytterligare fördjupa din egna och andras läkning. Mastermanualen innehåller mycket kunskap och information och vi arbetar igenom stora delar av manualens text tillsammans under de tre kursdagarna. Du kommer att få manualen skickad till dig innan kursen så du kan bekanta dig med den. 

Kursen går fred-lörd-söndag. På fredagen gäller tiden 14:00-20:00. Lördag 10:00-19:00 och söndag 10:00 17:00. Allt ”mellanmål” ingår såsom frukt/smörgås/kaffe/te mm. Det du står för själv är middag under samtliga dagar. Vill du ha boende så har Tollare Folkhögskola ett Bed & Breakfast bredvid min lokal. Du bokar det på booking.com.

Anmälan gör du via min bokningssida: Spirri.com

Kursavgiften betalas med Swish eller faktura. Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen!

Susanna:)

CHAKRAKURS -personlig utveckling

Välkommen på en inre resa. Här ges du kunskap om ditt energisystem och går djupare i att förstå dig själv, dina mönster, motstånd, drivkrafter och expansionsmöjligheter!

I denna kurs djupdyker vi in i våra 7 största chakran. De kan verkligen visa vägen till vad vi har för utvecklingsmöjligheter! Vi går från roten hela vägen upp till kronan och samtalar, läser, får verktyg, gör affirmationer, specifika yogarörelser, vägledda meditationer och transformerande individuella övningar. Vi ser nyfiket över varje chakra och fyller på med ny energi, kreativitet och kunskap så att du kan leva utifrån din fulla potential. En manual med allt vi jobbar med under helgen får du med dig. Skönt att kunna påminna sig själv och gå tillbaka till häftet hemma efter kursen. Denna kurs är fin att unna sig själv som en inre resa. Den är också bra att gå inför eller emellan Reikikurser för att fördjupa din kunskap om chakrasystemet samt att jobba med din egna utveckling.

Allt ”mellanmål” ingår såsom  frukt/fika/kaffe/te, endast lunchen under helgen står du för själv. Vill du ha hjälp med boende kommer jag gärna med förslag. Betalningen sker med Swish eller faktura. Har du funderingar är det bara att du hör av dig till mig, ingen fråga är för liten eller stor, varmt välkommen! 

Susanna:)

CHAKRAKURS:

När: Nytt datum kommer för 2024. Anmäl gärna ditt intresse. 

Plats: Åhlbergs Väg 1, 132 49 Saltsjö-Boo (Röda huset vid Tollare Folkhögskola).

Pris: 3000 kr

Rulla till toppen