Soul studio logo shop page

QUANTUM HEALING HYPNOS

Eller QHHT som det nämns förkortat, är en speciellt kraftfull hypnosterapi som utvecklades av Dolores Cannon under mer än femtio år. Under sin långa karriär gjorde hon tusentals sessioner, skrev nitton böcker och finslipade tekniken till att bli ett fantastiskt verktyg för helande. Från att i början enbart varit ”vanlig” regressionshypnos (tidigare liv-hypnos) till att hon började komma i kontakt med den universella kraften (Allvetandet/Högsta Medvetandet) som har tillgång till information om allt och alla och besitter förmågan att utföra direkt läkning i det kvantumfält som allt existerar.

 Jag är certifierad i Level 1 i Quantum Healing Hypnosteknik och jag utför metoden precis som Dolores Cannon gjorde.

För dig som klient upplevs sessionen som en lång, skön vila där du ser bilder och scener, ungefär som att titta på en film. Sessionen utförs under trygga förhållanden och du som klient kan få erfara andra liv som är de mest relevanta för dig att förstå just nu. Även upplevelser i detta liv som av någon orsak har blockerats kan komma upp till ytan för att frigöras. Du kommer också i detta tillstånd i kontakt med ditt Högre Jag och kan så få svar på de frågor som du kom till sessionen med. Ditt Högre Jag vet givetvis allt om dig och vill alltid ditt högsta bästa.

QHHT arbetar aktivt med den kraftfulla energi och medvetandet som omger allt och alla. Många klienter upplever att gamla trauman och blockeringar plötsligt släpper, att de får insikter om sin själsresa och de problematiska situationer man försatt sig i. Väldigt många erfar dessutom healing och en märkbar lindring från fysiska besvär.

QHHT arbetar mycket djupt och grundligt och en session kan ta allt från tre till fem timmar. Ofta räcker det därför med en enda session för att klienten ska komma underfund med vad som legat till grund för hans/hennes problem och släppa taget om dem.

HUR GÅR EN SESSION TILL?

Hur en klient upplever en session är givetvis unikt för var och en. Den största skillnaden utgör om klienten kan släppa kontrollen och inte blockera kontakten. Enkelt utryckt kan vi säga att du som klient kanaliserar ditt Högre Jag och även det Högsta Medvetandet, vilket gör att ju mer du kan öppna upp och släppa kontrollen desto mer information kan komma igenom. Det kan finnas lite olika nivåer på kommunikationen som alla beror på klientens öppenhet.

 1. Det känns som man pratar själv men orden stämmer inte med hur man vanligtvis uttrycker sig.
 2. Man pratar om sig själv i tredje person.
 3. Det känns som man ligger bredvid och lyssnar på samtalet mellan terapeuten och nån annan.
 4. Det kan förekomma att klienten bitvis kommer ihåg delar av vad som sägs.
 5. Klienten kopplas bort helt. Det Högre Medvetandet tar över och klienten kanske uppfattar enstaka ord under sessionen. Klienten känner ändå att intentionen är ljus och endast där för att frigöra och hjälpa.

Innan ditt besök: Din intention och vilja till förändring är nyckeln till en lyckad session. Fundera därför på vad som får dig att komma och vilka frågor du vill ha svar på. Skriv ner alla frågorna och ta med dem, ca 3-6 st brukar vara lagom. Eftersom sessionen pågår i flera timmar är det bra att du har ätit precis innan samt att du gärna har med dig ev frukt till direkt efter hypnosen. Du ska heller inte ha intagit alkohol eller droger 24 h innan sessionen.

1. INGÅENDE SAMTAL

Vi börjar med ett djupgående samtal där jag får lära känna dig, höra din livsresa, din bakgrund, familj, hälsa och annat relevant samt varför du vill vara med om sessionen just nu. Detta samtal får ta den tid den behöver och ju mer information jag får här, desto bättre resultat får vi under hypnosen då jag vet vilka frågor jag ska ställa till ditt Högre Jag.

2. HYPNOSEN

Du ligger på en madrass med kudde och filt. Jag tar ner dig i ett vilsamt tillstånd som liknar det naturliga tillståndet precis innan sömn (Theta). Vi startar med att visualisera och med min guidning kommer scener att så småningom spelas upp (från det här livet eller andra liv) och vi kommer prata om det du ser för att förstå de nycklar ditt undermedvetna ger dig om din situation och svårigheter här och nu. Det kan bli så att vi går till ytterligare ett eller två liv beroende på hur sessionen utvecklar sig.

Efter tidigare liv-delen tar jag kontakt med ditt Högre Jag och ställer de frågor du skrev ner inför sessionen. Vi kommer även be om en kroppsskanning och om det är något som är sjukt eller skadat i din kropp utförs en energihealing.

3. EFTERÅT

Efter hypnosen upplever sig många väldigt avslappnade och utvilade, som efter lång och skön eftermiddagslur. Vi avslutar sessionen med att prata om vad som kom fram under hypnosen och de svar du fick. Det är olika hur mkt man kommer ihåg eller inte. Du spelar själv in din hypnossession med mobilen för att kunna lyssna på framöver. Jag rekommenderar att du lyssnar på sessionen flera gånger, då du kommer höra nya saker och få nya insikter för varje gång du lyssnar samt aktivera ev healing på nytt. Lyssna dock ej på inspelningen medan du ex kör bilen hem direkt efter sessionen.

Vill du senare efter ett tag återkoppla till mig om hur du mår och om det skett fortsatt läkning är du så välkommen att skriva ett mail till mig.

Varmt välkommen att maila mig för bokning (Kontakt/Boka) så hittar vi en dag tillsammans,

Kram Susanna

 
 

 

VIKTIG INFORMATION:

 • En session tar mellan tre och fem timmar, vi ger den helt enkelt den tid som behövs. Därför är det bra om du inte har någon tid att passa och jag gör också av den anledningen enbart en session per dag.
 • Kom själv och se till att du ätit direkt innan samt har med dig frukt eller liknande för att inta direkt efter hypnosen.
 • Jag bokar denna session främst under vardagar mellan 09:00-16:00.  Ibland kan helger bokas för den som har väldigt svårt att komma ifrån vardagar.
 • Jag har tystnadsplikt. Allt du berättar stannar i rummet, så att du kan känna dig helt trygg.
 • Jag är inte läkare och ger inga medicinska råd eller rekommendationer.
 • Du tar själv med en mobil samt laddare för att spela in din session.
 • Jag tar inte emot klienter med schizofreni, Alzheimers eller demens.
Quantum Healing Hypnos 3-5 timmar: 3800 kr

En bild som visar Grafik, Teckensnitt, text, grafisk design Automatiskt genererad beskrivning

Rulla till toppen