Soul studio logo shop page

kristaller

Så länge vår planet har existerat har kristaller skapats. Djupt ner i Moder jord har de skapats och förädlats i takt med att vår planet har förändrats. Tänk att de innehåller avtrycket och minnet av jordens utveckling under miljontals år.
De har utsatts och bildats under enormt tryck, växt i underjordiska kammare, lagrats i berggrunden eller bildats droppe för droppe. Sättet en kristall bildas på påverkar dess egenskaper och funktion. Oavsett vilken form den än tar sig kan den vibrera, fokusera, bevara och absorbera samt släppa ifrån sig energi. Framför allt i form av elektromagnetiska våglängder.

Man definierar alltid en kristallart genom det geometriska mönster och den atomstruktur den har, vilket kallas kristallstruktur. Varje kristall har en egen unik ton/vibration som beror på dess uppbyggnad. Det är här den påverkar sin omgivning och oss människor. Allting i universum är vibrationer av samma grundläggande energi. Allt som existerar har en frekvens, så också vi människor. Detta är den bidragande faktorn till att kristallerna kan hjälpa oss att läka, rensa blockeringar, öka energiflöde, centrera oss, skapa stabilitet och harmoni. I tusentals år har människan använt sig av mineraler, stenar och kristaller. I heliga ritualer och ceremonier har det varit ett givet inslag för att kontakta högre energier och krafter. Flitigt har vi burit dem som talismaner och amuletter som beskydd eller för att stärka oss.

Att vi återigen börjar intressera oss för deras betydelse och påverkan på oss, är ett tecken på att vi befinner oss i en frekvenshöjning och börjar möta Vattumannens tidsålder med ett mer vaket medvetande. Det är ingen slump att de ska upp till ytan nu och spridas över vår planet. Jag handplockar personligen de kristaller som säljs här i shoppen. Grossisten handlar direkt med de familjeföretagen han känner sedan 20 år tillbaka i Sydamerika. Kristallerna är utvunna på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

/Susanna
Gå på din intuition och välj den kristall du dras till, det finns alltid en mening med att du isf behöver just den.
Scroll to Top