Soul studio logo shop page

HELANDE SAMTAL.

Dessa helande samtal är för dig som behöver stöd och hjälp där du befinner dig nu. Känner du inte igen dig själv, har du sorg, oro, eller känner du dig fast och behöver någon att prata med?

Kanske är du i en transformation och har det tufft i uppstigningen?

Behöver du få verktyg och hjälpande rutiner för att komma upp i frekvens?

Kanske behöver du prata med någon som förstår vilken turbulens du går igenom helt enkelt?

Behöver du få lätta på saker som tynger, oroar eller stressar dig?

Jag kan hjälpa dig finna orden på vad du upplever och varför, och tillsammans hittar vi nya perspektiv och ditt inre ljus. 

Känner du oro, ångest eller känsla av meningslöshet finns jag här att vägleda dig tillbaka till dig själv, till din kraft. Jag har en utbildning som Intuitiv Livscoach innan jag började jobba med healing och vägledning. Alla sessioner jag jobbar med kan kombineras och jag känner att ”coachsamtalen”  har utvecklats så under tiden jag jobbat med klienter att de numer expanderat till Helande Samtal. Det är fortfarande ett  ”rent” samtal mellan oss men jag är öppen för att allt ska kunna komma igenom till dig om jag vägleds till det. Jag ser mig själv många ggr vägledd i samtalen och att du som klient får exakt det du behöver höra just nu. Det kan också strömma på healing samtidigt om det finns behov.

Så behöver du någon att prata med, någon som lyssnar utan att värdera eller döma det som kommer upp? Under samtal med mig finns inget ”tak” för vad du kan/vill prata om eller väljer att dela med dig av. Jag har själv gått igenom uppvaknande i olika skikt och vill finnas som en hjälpande hand för andra i denna transformerande uppstigningstid. Jag har även givetvis tystadsplikt.

Alla är välkomna att boka samtal och jag tar även emot ungdomar från 15 år.

Helande Samtal görs över telefon men kan göras fysiskt här i behandlingsrummet om klienten känner behov av det.  Allt är individuellt och bland räcker det med 1-3 samtal för att komma vidare. Ibland kan en längre period behövas för en trygg utvecklingsfas.

Varmt välkommen att maila mig om du har några frågor eller vill boka. susanna@thesoulstudio.se 

Scroll to Top