Soul studio logo shop page

REIKI HEALING & INTUITIV HEALING

Allt är energi. Vi är multidimensionella energivarelser och allt runt omkring oss är energi i olika frekvenser och vibrationer. Ordet REIKI är japanska och betyder universiell livsenergi. Rei= universiell och Ki= livsenergi. Reiki är en av traditionerna inom healing. Det är en djupt återhämtande behandlingsmetod. Väldigt mjuk men samtidigt effektiv vid till exempel stress, smärta, ångest, sömnsvårigheter samt fysiska och mentala/själsliga spänningar. Reiki jobbar med kroppens naturliga läkningsprocess och fyller på ditt energiförråd. Det är en holistisk behandlingsmetod som utgår ifrån att kropp och själ är en helhet. Många fysiska åkommor har en psykisk eller emotionell orsak; värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Det kan då bildas låsningar och blockeringar. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, löser upp spänningar och frigör det som en gång orsakat dem. Vi hjälper kroppen läka sig själv och påminner oss om hur det är att vara i balans och centrerade i oss själva. Under en healingsession gör jag även en chakraskanning och balanserar upp dina större energicentran. Healing på distans är ett fantastisk sätt att jobba med flödet av livsenergin, då får jag ofta även hjälp från andevärlden med vad du behöver just nu.

Bokar du distanshealing kan du befinna dig vart som helst i världen och lägga dig i en säng eller sitta i en skön fåtölj vid bokad tid. Vi talas vid kort på telefon innan för att höra hur du mår och efter sessionen ringer jag upp dig.

Bokar du en fysisk behandling här hemma hos mig så ligger du på en skön behandlingsbänk omsluten av filtar. Kom gärna i mjuka kläder. Vi har ett samtal både innan och efter där vi fångar upp vart du befinner dig just nu och vad du mest behöver. Jag håller tiden, du kan släppa allt och bara känna dig omhändertagen. 

Är du i behov av att få healing regelbundet under en period (exempelvis 30 min distans varje vecka) kan vi se över ett förmånligt månadspris. Eller anmäl dig till mina grupphealingsessioner på distans vid varje nymåne och fullmåne. 40 min för 111 kr. Läs mer på förstasidan.

stone tower, balance, meditation-4519290.jpg

FÅR DU FRISKVÅRDSBIDRAG FRÅN DITT ARBETE? PERFEKT, REIKI KLASSAS SOM REHABILITERANDE FRISKVÅRD AV SKATTEVERKET. 

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG OCH FÅ DINA BEHANDLINGAR BETALDA. 

HOS MIG KAN DU BETALA MED KORT ELLER SWISH, DU FÅR KVITTOT SKICKAT SOM SMS ELLER TILL DIN MAIL. DISTANSSESSIONER BETALAS ENDAST MED SWISH.

VAD GÖR REIKI?

 • Frigör stress.
 • Löser upp spänningar.
 • Balanserar ditt blodtryck.
 • Lindrar kronisk värk.
 • Förbättrar sömnen.
 • Hjälper vid migrän.
 • Löser upp energiblockeringar.
 • Förbättrar läkning och återhämtning vid kirurgiska ingrepp.
 • Ökar din intuition och kreativitet.
 • Är känslomässigt lugnande.
 • Öppnar upp för personlig utveckling och djupare insikter.

Många länder använder idag Reiki inom den traditionella vården. Detta pga forskningsresultaten kring återhämtning, läkning och ökat välmående vid kirurgiska ingrepp och smärttillstånd. Dessa länder är bla England, Tyskland, Spanien, Norge, Brasilien, Australien och USA.

 

Scroll to Top