Soul studio logo shop page

LIVSCOACHSAMTAL, SJÄLSLIG UTVECKLING.

Som Intuitiv Livscoach erbjuder jag  rena samtal. Behöver du någon att prata med, någon som lyssnar utan att värdera eller döma det som kommer upp? Under samtal med mig finns inget ”tak” för vad du vill prata om eller väljer att dela med dig av. Jag har även givetvis tystadsplikt.

Kanske är du i behov av stöttning i ditt uppvaknande? En process som kan kännas tung emellanåt. Det kan uppstå förvirring och turbulens i samband med ett uppvaknande och kan vara fint att få verktyg och förstå vad du går igenom och varför.

Kanske behöver du hjälp med att sätta upp positiva mål för dig själv? Att finna din kraft att ta det steg för steg och få hjälp längs vägen.  

Lever du med nedstämdhet, ångest och med depression? Få hjälp genom samtal och verktyg att hantera och få tillbaka din livskraft.

Alla är välkomna att boka samtal och jag tar även emot ungdomar från 15 år med deras egna och föräldrars godkännande.

En session kan göras över telefon eller fysiskt här i behandlingsrummet.  Allt är individuellt och bland räcker det med 1-3 samtal för att komma vidare. Ibland kan en längre period behövas för en trygg utvecklingsfas.

Varmt välkommen att maila mig om du har några frågor eller vill boka. susanna@thesoulstudio.se 

Scroll to Top